Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres.
Ik beheers alle de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij mij binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag mij uit. Dan kunnen we samen een geweldig resultaat bereiken die u thuis makkelijk met weinig werk kunt onderhouden.

Ik geef graag een goed advies!

Bayalage.

 

De laatste trend op het gebied van kleur is de Balayage.

Dit is een techniek waardoor je op een natuurlijke manier lichter gaat. Met folies krijg je na een tijdje toch sneller een uitgroei en met een balayage heb je hier een stuk minder last van. Alles loopt zacht in elkaar over voor een sunkissed look. Ik ben uitgebreid getraind in deze techniek en blijf mij hierin ook ontwikkelen.

Maar ook voor highlights kun je bij mij terecht. Dit is al jaren mijn specialiteit en je zult altijd met een natuurlijk effect weggaan. Ik werk o.a met de producten van Keune waarmee ik verbluffende resultaten kan krijgen. 

 

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen.

Ik werk met het nederlandse produkt Keune, maar kijk ook verder dan mijn neus lang is. Waardoor er heel veel mogelijkheden zijn met trarditionele, maar ook amoniak, parabene, en parfum vrije kleuringen.

Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights, lowlights, of een bayalage, ik ben er in gespecialiseerd.

Kom langs, want het leuk om u te adviseren!

 

 

Mannen!
Ook voor de man zijn er veel mogelijkheden en oplossingen. Van vrijetijd tot barber. Roept u maar.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: